Εταιρία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ανάγκη για αξιόλογες, υπεύθυνες και ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά ξύλινων δαπέδων οδήγησαν στην ίδρυση της WoodService. Η WoodService είναι η εξέλιξη μετά από την πολύχρονη παρουσία μας στην αγορά ξύλινων δαπέδων, γνωρίζοντας άριστα τις ανάγκες κάθε επαγγελματία και ιδιώτη. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιοδήποτε μεγέθους και απαιτήσεων έργο και να το φέρουμε εις πέρας δίχως χρονοτριβές και δίνοντας πάντα έμφαση στη ποιότητα, εξασφαλίζοντας για εσάς τα καλύτερα υλικά της αγοράς σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές.

Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών όπως αρχιτέκτονες, διακοσμητές, συνεργεία τοποθέτησης, που θα σας προτείνουν τις πιο καινοτόμες ιδέες και θα διασφαλίσουν ένα άριστο αποτέλεσμα.

Η εταιρία μας σε μια διαδρομή 9 ετών έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη σας με την ποιότητα και την εγγύηση όλων των εργασιών της, συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται ώστε να σας παρέχει ότι καλύτερο και πιο σύγχρονο στο χώρο των ξύλινων δαπέδων και στις αντίστοιχες εργασίες που αναλαμβάνει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε λύσεις και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες επιλογές και για το δικό σας χώρο!

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Επιμέτρηση και Σχεδιασμός

Πριν από κάθε τοποθέτηση δαπέδων γίνεται δωρεάν επιμέτρηση του χώρου σας και σας βοηθάμε να επιλέξετε το ιδανικό σχέδιο για ένα τέλειο αποτέλεσμα στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Υλοποίηση Σχεδιασμού

Υλοποιούμε την τοποθέτηση των δαπέδων ακολουθώντας πιστά τον αρχικό σχεδιασμό, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας.

Εξειδικευμένος Εξοπλισμός

Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό σε εργαλεία και υλικά για να εξασφαλίσουμε ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα σε κάθε μας υπηρεσία.

Δάπεδα Κατοικιών

Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε ποιοτικά δάπεδα, ώστε να επιλέξετε το ιδανικό για τη δική σας κατοικία.

Επαγγελματικά Δάπεδα

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη συλλογή σχεδίων και χρωμάτων τα ιδανικά δάπεδα μεγάλης αντοχής για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Πιστοποιημένες Υπηρεσίες

Όλες μας οι υπηρεσίες και το προσωπικό είναι πιστοποιημένο από κορυφαίες επιχειρήσεις (ICAP, Leroy Merlin, IKEA)

Share this page